top of page

Jälgi mind!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Hiljutised postitused:

Sildid:

No tags yet.

Kaltsukahunt ja kaanetüdruk

Mõni aeg tagasi kirjutas sõbranna ajakirja 'Ole Rohkem.' eksperimendi rubriiki artikli sellest, kus on Tartu parimad kaltsukad ja milliseid riideid on võimalik second hand'idest leida. Niisiis panimegi kokku tudengitele ja õpilastele (või lihtsalt vaestele ja huvilistele) rahakotisõbralikud komplektid nendest riietest, mis oleme ise second hand'idest leidnud. Ma ei ole kindlasti moeblogija või fashionista, ent kaltsuka eksperdiks pean ennast küll.

Artiklit saad lugeda siin, pildid tegi Argo Ingver.

Kaltsuka-armastajana toon välja ka enda lemmikud Tartu linnas leiduvad second handid, kust olen palju head kraami leidnud. Üldiselt leidub palju poode Kuperjanovi hoodist ja Riiamäelt.

1. HOT (J. Kuperjanovi 12) - üldiselt hea kvaliteediga riided ja jalanõud. Samas on hinnad läinud kõrgemaks, kui need olid vanal heal ajal.

2. Humana (J. Kuperjanovi 20) - toimuvad 0.50-2.00€ päevad. Riideid väga palju, seega on heade ja kvaliteetsete riiete leidmine aeganõudev.

3. Võru Varblane (Võru 4) - Head hinnad, suur valik, more or less nooruslikud riided + saad ise enda riideid sinna müüki viia.

4. Sahtel (Kastani 38) - Komisjonipood, kus on iga nädal uus kaup + kodutarvete tavaari palju.

Järgmisel nädalal tahan hakkama saada ühe meiginippide postitusega. Viska pilk peale minu facebooki lehele ja stay tuned!

Olge mõnusad,

Grete!

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Black Round
bottom of page