top of page

Jälgi mind!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Hiljutised postitused:

Sildid:

No tags yet.

MEGA TUUS VS TÄIELIK SAAST!


TERE SÕBRAD!

Mis teinud olete? Ma lõpetasin vahepeal enda bakalaureuse ja olen back-in-action! Eile sai käidud Eesti Blogiauhindade jagamisel, millest ma suuremat postitust ei tee. Küll aga mainin ära, et üritus oli üldiselt väga vinge. Caipiroshkad tegid oma töö, Fokin pani hullu ja Elisa Kolk paitas ingli häälega kõrvu. Eks ta kergelt selline külamooride kokkutulek oli, kus meelelahutust pakkusid neiud, kes kõiki pealaest jalatallani skänneerisid ja enda mahlakate arvustustega pritsisid. Mida muud sa ootad, kui mitu-kümmend blogijat on ühes ruumis koos. Sellest hoolimata oli mul lõbus, kuna seltskond oli hea ja barmen pakkus jooke poolmuid. Näete, pikemat postitust ei ole vajagi, sest sain kõik öeldud. Suur tänu kõigile, kes mulle hääle andsid ja mind toetasid! You are the best!

Asume nüüd postituse juurde. "Usaldusväärsete USA internetiportaalide" andmetel on mul "kompulsiivne ostlemise häire". Maakeeli ma lihtsalt shoppan stressiolukorras olles hästi palju. Olen viimased poolteist kuud väga suures stressis olnud, mis suuresti seletab ka seda, et mu garderoob ja kosmeetika kollektsioon on oluliselt suurenenud. Ikka juhtub internetist tellides või poest ostes, et mõned tooted on mega tuusad ning osa neist ikka täielik saast. Selles postituses kombineerin ma ostusaagid+kuu lemmikud+arvustus. BOOM, 3-in-1! Antud postitus on väga informatiivne ja suunatud neile, keda huvitab antud toodete soetamine. Keda ei huvita, siis pole hullu ja näeme järgmisel korral ^^. Let's go!

Boršuaaa jumestuskreem

(Bourjois Paris Healthy mix serum)

Päris hea katvusega jumestuskreem, super lõhnaga, kauapüsiv ühtlane tulemus. Ei ole matt, vajab kivipuudrit

Kust: Kaubamaja ilumaailmast

Hinne: 7 - Mega tuus!


Boršzhuaa peitekreem

(Bourjois Paris Healthy mix correctinc concealer)

Minu jaoks täielik üllatustoode. Väga sametine, tugevalt pigmenteeritud, hea katvusega. Parim on see, et seda on ka väga heledates toonides.

Kust: Kaubamaja ilumaailmast

Hinne: 8,75 - Mega-super tuus!

Kaamlikollane peitekreem

(NYX concealer wand, toonis yellow)

SUUR PETTUMUS. Ootasin kreemist, hea katvusega, kollase alatooniga imetegijat. Toode siiski supervedel, nõrga pigmendiga ja ei kata midagi.

Kust: NYX - link

Hinne: 3 - Pigem saast!

NIIII kumav "highlighter" (essence soo glow!) Odav jamps. Pigem sätendav kreemjas "värk" kui valgust kumav imeline highlighter. Kust: Tartu kaubahalli Rosalind Hinne: 2 - Täielik saast!

Sleek kontuurimis kitt

(Sleek face contour kit, medium)

Highlighter on kuldne ja kergelt kumav, kontuurimisvärv on matt ja külma alatooniga (kontuurimisel loomulikum tulemus). Odav!

Kust: Levelzone - link

Hinne: 8 - Mega tuus!

Ebay-cosmetics kontuurimispalett

(Made in China) Täielik jama muidugi. Maksis 2$, tahtsin järgi proovida. Kontuurimise põhjana on tumedad toonid isegi enam-vähem.

Kust: ebay - link

Hinne: 0,5 - Kindlalt täielik saast!

Sleek lauvärvide palett

(Sleek mineral palette, ultra matte)

Oma hinna kohta väga mõnus. Hea pigmendiga matid värvid, siiski natukene pudisevad.

Kust: Levelzone - link

Hinne: 7,5 - Suht tuus!

Meistrite silmalainer

(Maybelline master precise eyeliner)

Tegemist üsna hea 'pliiatsi'kujul vedela laineriga. Laineri joone tõmbamine lihtne, ent siiski ei tule värv kõige peenemast osast läbi, mis teeb keeruliseks peenikese joone tõmbamise.

Kust: Kaubamaja Ilumaailm

Hinne: 5 - Rahuldavalt tuus!

'Lihtne' silmalainer

(essence easy 2 use eyeliner pen)

Täielik kräpp. Vabandage, aga see lainer on kõike muud kui "easy 2 use". Ots kuivab silmapilkselt, värv ei tule läbi, joont ei ole võimalik tõmmata.

Kust: Tartu kaubahalli Rosalind

Hinne: -100 Täieliku saasta peaauhinna omanik!

Bouršois silmalainer (Bourjois Paris Liner Pinceau 16h liquid eyeliner) Minu praegune lemmik liner. Tugev must värv, kõvad harjased, mis teevad aplikatsioon kergemaks, kauakestev (mitte päris 16h küll). Kust: Kaubamaja Ilumaailm Hinne: 7 - Täitsa tuus!

Raketi ripsmetušš

(Maybelline Rocket volume mascara)

Pärast ripsmepikendusi taasavastasin enda lemmiku. Kellele meeldivad hästi eraldatud ent intensiivsed ja pikad ripsmed - that's your baby!

Kust: USA Target, olemas ka ilumaailmas

Hinne: 9 - M-E-G-A tuus!

Bosršzhuaa ripsmetušš

(Bourjois Paris Volume 1 second mascara)

Hästi eraldav kummist hari, ilus süsimust tušš, ei valgu päeva jooksul laiali.

Kust: Kaubamaja Ilumaailm

Hinne: 7 - Peaaegu mega tuus!

Sinine makrooni huulepulk (NYX Macaroni Lippie, toonis Blue Velvet) Väga hea pigmendiga, matt, pehme koostisega ja ei kuivata huuli. Kust: NYX - link Hinne: 8 - Mega tuus!

Sulavõi huuleläige (NYX intense butter gloss, toonis Berry Strudel) Väga tugeva pigmendiga, mis asendab täielikult huulepulga. Tugev värv, ei ole kleepuv. Nagu huuleläikele kohane, ei ole kauapüsiv. Kust: NYX - link Hinne: 7 - Väga tuus huuleläige!

Sepaturu ime-huuleläige (Bell Secretale lip lacquer, toonis 05) Tugev pigment huuleläike kohta, super odav ja vinge! Vastikult kleepuv, nagu odav huuleläige ikka. Kust: Sepaturg, Tartu Hinne: 6 - Üsna tuus!

Huulepliiatsid (ülalt: Sleek lip pencil- rich brown, Sleek twist up - currant, NYX lipliner pencil- cappuccino) Kõige ülemine huulepliiats on täielik jama. Keskmine on mõnus ja pehme keeratav huulepliiats. Alumine on tugeva pigmendiga ja kergesti pealekantav. Kust: Sleek (Levelzone) - link, link. NYX - link Hinne: -100 / 7 / 6,5 - Täielik saast! / 2x Mega Tuus!

------------------------------------ Loodan, et kellelegi on postitusest reaalset kasu kaa. Tsekka ka mu facebooki lehte SIIT! Olge mõnusad ja hoidke üksteist!!!

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Black Round
bottom of page