top of page

Jälgi mind!

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

Hiljutised postitused:

Sildid:

No tags yet.

MEIGINIPID: LEMMIKUD


I'm a makeup-junkie and I admit it! ​

Hakkasin rohkem huvituma erinevatest tehnikatest vast 16 aastaselt ja tean dekoratiivkosmeetika kohta arvatavasti rohkem kui keskmine Eesti naine. Aga mulle lihtsalt meeldib ennast poolteist tundi peoks üles lüüa, muud midagi. Huvi on, miks mitte!

Muidugi ei tähenda rohke meigi kasutamine krohvikihti, siniseid laugusid koos erkpunaste huultega. Ja ma arvan tõsimeeli, et iga naine peaks teadma, kuidas meiki enda kasuks tööle panna. Ja võibolla kõigile ei meeldigi mukkida, aga kindel on, et ilu teeb enesekindlaks ja enesekindel naine on ju kõige ilusam!

Kuna mu jumestust on tihti märgatud, siis tahtsin välja tuua mõned nipid&trikid, mida armastan ja ise kasutan.

Sooja ja külma alatooniga nahk

Ma ei räägi siin nahavärvist vaid naha alatoonist.

See ei olegi niivõrd mingi trikk vaid tagab teadmise, mis alatoonidega peaksid enda nägu ehtima. Nt on olemas sooja alatooniga sinine ja külma alatooniga punane värv. See teadmine aitab ka valida riideid, juuksevärvi ja ehteid.

Veenitest: Vaata päevavalguse käes, mis värvi on su veenid. Kui sinised, siis sulle sobivad pigem külmad toonid, kui veenid on pigem rohelised, siis oled sooja alatooni kandja. Kui sa ei suuda otsustada (nagu mina), siis oled neutraalne (mõlema alatooniga värvide kandja).

Riietustest: Kas sulle sobib rohkem kollakas-roheline või oranžikas-punane?(Soojade toonide kandja) Või tunned, et nahk särab, kui seljas on sinakas-roheline või sinakas-punane? (Külmade toonide kandja)

Meigipõhi: kontuurimine

Idee on tuua esile kõik enda näo valgust püüdvad punktid ja varjutada kõik ülejäänu. Ise hakkasin kontuurimisele olulist rõhku panema alles sellest aastast & I LOVE IT! Põhimõte on sama, mis valgetel ja mustadel pükstel. Valged püksid teevad pepu suuremaks, mustad teevad visuaalselt väiksemaks. Meigiga on täpselt samamoodi.

Kellele tundub kogu kontuurimine liiga ajamahukas ja tüütu, siis võib kasutada ainult highlight-imist, sest kui sa tood mingid punktid esile, nagu põsesarnad, nina-pealse, cupid's bow ja kulmukaare, siis jäävad teised iseenesest varju. Koondades heledate-säravate toonidega tähelepanu näo keskele või õigetele kohtadele, siis vajub ülejäänu varju, mis tekitab illusiooni ovaalsemast näokujust, kõrgematest põsesarnadest, väiksemast ninast, kõrgemast kulmukaarest, lopsakamatest huultest jne.

Teibi-tehnika

See tehnika on saanud minu pidude ja suur-ürituste silmameigi lahutamatuks osaks, sest sellega saab mega sexod kiisu-silmad. Ja see on kindlasti äge võte meigi-võhikutele, kuna see teeb laineri ja lauvärvi aplikatsiooni lihtsamaks ja jätab tulemuse üli puhta.

Aseta teibiriba/kaart (ise soovitan teipi) silma välisnurgast suunaga kulmukaare lõppu. Värvi laud ja tõmba lainerijoon ning lõpus eemalda teip aeglaselt. Voila! SUPER-EASY!

Ripsmete kleepimine Võltsripsmed on minu MUST-HAVE, kui ma ennast mõne ürituse jaoks üles mukin. Alguses võib olla ripsmete paigaldamine ajakulukas ja närvesööv tegevus. Oi, kui palju silmameiki olen ma ära rikkunud võltsripsmeid paigaldades.

TIP1: Selle asemel, et liim panna ripsmetele, pane see pisikese pintsliga (angeled-brush on parim) hoopis otse silma ripsmepiirile, oota mõned sekundid ja alles siis aseta ripsmed liimile. Nii ei aja sa liimi üle terve lau laiali, kui ka esimese korraga ei saa ripsmeid paika.

TIP2: Lase liimil kuivada. Minu suurim viga oli kindlasti alguses see, et ma ei ootanud, et liim kuivaks ja sellepärast ripsmed ei kleepunudki lau vaid pinsettide külge ja kõik oli väga messy.

Huuled lopsakamaks

Mõtlesin, et kas see on ültse worth mentioning, aga kuna ise kasutan siis why not. Ja kellele ei meeldiks lopsakad musi-huuled? I DO!

Põhiline nipp on joonistad huuled huulepliiatsiga väljastpoolt huulepiiri ja täita huuled seest natukene heledama tooniga. Samuti võib huule keskele kanda huuleläiget. Nii, et huuled ei jää maamuška vaid mahlased.

Ja et huulevärv kaua püsiks, kata esimene huulevärvikiht kivipuudriga, seejärel värvi huuled uuesti. Huulevärv kinnistud kuivale pinnale paremini kui niiskele.

  • b-facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Black Round
bottom of page